Heeft u vragen bel ons, wij helpen u graag.
050 - 528 16 55
De klassieke wijze van mosselen bereiden met witte wijn en groenten is natuurlijk het bekendst. Echter in het handzame •kookboekje ‘Mosselen’, wat een onderdeel is van de inhoud van dit geschenk, zijn vele bereidingsvariaties terug te vinden. Verder bevat deze geschenkdoos alle ingrediënten om een heerlijke mosselmaaltijd te bereiden. Alleen zelf nog de verse mosselen toevoegen! Kook de mosselen met water of witte wijn en het bijgeleverde zakje •mosselkruiden in de originele •zwarte mosselpan met bolle deksel, die u vanuit de keuken zo op tafel zet. U kunt ook de mosselen met de inhoud van één van de twee flesjes •Belgische Tripel Prior Tongerlo abdijbier der Norbertijnen koken. Volgens sommigen de ideale combinatie. Het andere flesje schenkt u lekker uit bij de maaltijd. De •nog af te bakken broodjes en de knijpflacon met •Belgische Didden mosselsaus maken de maaltijd compleet. De twee royale •aardewerk borden in speelse ‘ronde’ driehoekvorm en de •servetten met mosseldessin zorgen voor een sfeervolle tafel. Eet smakelijk en ie-erlijk die-eln eej. = Zeeuws voor: eerlijk delen hoor. Het geheel wordt breukvoorkomend verpakt met papierwol in een wit/zwarte geschenkdoos met cadeautjes print.